Ærø Marina

Ærø Marina Feriehuse i Ærøskøbing

Velkommen til Ærø Marina feriehuse i Ærøskøbing. Velbeliggende feriehuse lige ved lystbådehavn, færge og bymidte.

Bestil overnatning

Velkommen til Ærø Marina feriehuse i Ærøskøbing.

De små hyggelige feriehuse er beliggende ved lystbådehavnen, hvor der er legeplads og natursti til vores smukke og børnevenlige badestrand – Vesterstrand. Supermarked findes lige over gaden og den gamle by Ærøskøbing er indenfor gåafstand på 300 meter. Ærøfærgen med afgang til Svendborg er også indenfor gåafstand.

Husene er ca. 34m2 med adskilt soveværelse, badeværelse med bruser, køkken/stue ud i et og en hems til de “klatre dygtige”. Hvert hus råder over privat terrasse med havemøbler.

Alle husene er privatejet og hver med deres individuelle indretning og særpræg.

Vi gør opmærksom på, at husene er beregnet til max. 2-4 personer og udstyret med puder og dyner og udstyr til 4 personer.
Linnedpakker med sengetøj og håndklæder kan forudbestilles gennem Hotel Ærøhus. Det vil være en god ide selv at medbringe viskestykker og karklude.

En del huse er udstyret med sovesofa, nogle er allegivenlige, nogle tillader husdyr mod betalling. Rygning er forbudt i alle husene.

For at finde det feriehus der bedst passer Jeres behov, beder vi Jer venligst om at tage kontakt til Hotel Ærøhus

Husk: Nøglen skal hentes og afleveres på Hotel Ærøhus, Vestergade 38, Ærøskøbing. P-plads bag hotellet Baggårde 10-12.

Feriehusene er individuelt indrettet med privat terasse

Feriehusene er privatejet med hver deres individuelle indretning og særpræg. Alle feriehuse er indrettet med stue/køkken ud i et, adskilt soveværelse, badeværelse med bruser samt hems. Der er privat terasse til alle feriehuse. Feriehusene er beregnet til 4 personer, nogle er allergivenlige og andre tillader husdyr mod betaling.

Stuen er indrettet til hygge og afslapning
Alle feriehuse er med privat terasse

Hotel Ærøhus | Vestergade 38 | DK-5970 Ærøskøbing | Telefon: (+45) 62 52 10 03 | Fax: (+45) 63 52 31 68 | E-mail: mail@aeroehus.dk